Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο Chios Hotel στη Χίο

Το Chios Hotel βρίσκεται στην περιοχή του καταρράχτη στη Χίο. Ο καταρράχτης είναι ένα υπέροχο, παραδοσιακό χωριό το οποίο βρίσκεται στα Ανατολικά παράλια του νησιού. Απέχει περίπου 20 λεπτά από την πόλη της Χίου και κάθε περίπου μισή ώρα υπάρχουν λεωφορεία που συνδέουν το χωριό με την πόλη. Οι κάτοικοι του χωριού ασχολούνται με τη ναυτιλία, την αλιεία και την παραγωγή μαστίχας.

Σε αυτό το γραφικό σημείο δημιουργήσαμε το ξενοδοχείο Chios Hotel.

(Η πισίνα προς το παρόν δεν λειτουργεί λόγω συντήρησης)

Διαμερισματα

Το Chios Hotel είναι το ιδανικότερο μέρος για ήσυχες και ήρεμες διακοπές. Στο κέντρο του νησιού θα βρείτε τα επιπλωμένα διαμερίσματα μας. Διαθέτουν όλα πλήρη οικιακό εξοπλισμό, air condition, μπάνιο και άνετες βεράντες.
Περισσότερα

Πισινα

Η πισίνα βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο μας. Εδώ οι επισκέπτες μπορούν να δροσιστούν, να χαλαρώσουν και να κάνουν βουτιές τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού απολαμβάνοντας τη θέα και τον ήλιο μακριά από το θόρυβο της πόλης. (Η πισίνα προς το παρόν δεν λειτουργεί λόγω συντήρησης)
Περισσοτερα

Η Χιος

Είναι το νησί της μαστίχας και του Ομήρου όπου απέκτησε στην πορεία της υπέροχα μνημεία που μαρτυρούν τη μακραίωνη ιστορία της και τη συμβολή της στον πολιτισμό, τη ναυτιλία και το εμπόριο, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Περισσότερα
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.